Поєднання зусиль Парламенту, Уряду та громадськості

0
670

22 лютого 2006 року у приміщенні Верховної Ради України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 18/2, кімн. 12 відбувся круглий стіл на тему: “Поєднання зусиль Парламенту, Уряду та громадськості в опрацюванні спільної стратегії подолання туберкульозу в Україні”, організований Тимчасовою спеціальною комісією Верховної Ради України з проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та наркоманії, Фундацією “Громадський рух “Українці проти туберкульозу” та Міжнародною журналістською асоціацією “Здоров’я без кордонів”.

Мета круглого столу:

Напрацювання єдиної стратегії дій Парламенту, Уряду та громадськості у протидії епідемії туберкульозу в Україні і досягнення більш прозорого, дієвого та результативного характеру цієї співпраці.


В президії зліва направо голова Правління Міжнародної журналістської асоціації “Здоров’я без кордонів” Ігор Горбасенко, заступник Міністра охорони здоров’я України Валерій Івасюк, заступник Голови Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та наркоманії народний депутат України Лариса Полякова, член комісії народний депутат України Юрій Соломатін

Теми, які розглядалися в ході круглого столу:

– Стратегія взаємодії Парламенту, Уряду і громадськості у сфері подолання епідемії туберкульозу в умовах реформування політичної системи України.
– Концепція державної цільової програми по подоланню епідемії туберкульозу в Україні. Принципи побудови, головні напрямки.
– Оптимізація структури управління та координації дій по боротьбі з епідемією туберкульозу в державі.
– Підвищення ефективності громадського контролю у сфері боротьби з епідемією туберкульозу в України в умовах реформування політичної системи України.


Із доповіддю перед учасниками круглого столу виступає голова Правління Фундації “Громадський рух “Українці проти туберкульозу” Віталій Руденко

У круглому столі взяли участь:

Народні депутати України – члени Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та наркоманії, члени Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства, заступник Міністра охорони здоров’я України, представники міністерств, державних комітетів, українських та міжнародних партнерських організацій, провідні експерти-фтизіатри України, представники засобів масової інформації.


На передньому плані заступник голови Державного департаменту України з питань виконання покарань Наталія Калашник

Контактні особи організаторів круглого столу:
Марковська Ніна Степанівна,
Завідуюча секретаріатом Тимчасової спеціальної комісії з проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та наркоманії.

Руденко Віталій Володимирович,
Голова Правління Фундації “Громадський рух “Українці проти туберкульозу”
тел./факс: (044) 270-44-52,
тел. моб.: 8-050-107-14-72, е-mail: stoptb@ukr.net, 03110, м. Київ, а/с 101,
www.ukrfuture.kiev.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Ваш коментар
Ваше ім'я