Адвокація внесення змін до Закону України «Про боротьбу із захворюванням на туберкульоз»

0
420

Шановні панове!

06 березня 2009 р. до Верховної Ради України було подано проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про боротьбу із захворюванням на туберкульоз», реєстраційний № 4164.

Проте, зважаючи на значну кількість пропозицій та зауважень до зазначеного законопроекту, за результатами висновку Головного науково-експертного управління Верховної Ради України законопроект направлено на доопрацювання.

З метою адвокації широкої участі фахівців у сфері фтизіатрії та охорони здоров’я з усіх регіонів України у роботі над законопроектом, нами надіслано зазначеним фахівцям та зацікавленим сторонам Висновок на проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про боротьбу із захворюванням на туберкульоз» (реєстраційний № 4164) Головного науково-експертного управління Верховної Ради України та Експертний висновок Коаліції організацій «Зупинимо туберкульоз разом» на зазначений законопроект.

Просимо надати на нашу адресу електронною поштою Ваші пропозиції та зауваження до законопроекту для врахування при його доопрацюванні – в термін до 10.07.2009 р.

За Вашою допомогою цей законопроект має усунути невідповідність законодавства сучасним стандартам та практикам боротьби з туберкульозом, що дасть можливість підвищити ефективність боротьби з епідемією туберкульозу в Україні.

З повагою,

За дорученням Коаліції організацій «Зупинимо туберкульоз разом», співголова Коаліції 
голова Правління Фундації “Громадський Рух «Українці проти туберкульозу»
В.В. РУДЕНКО

Наші контакти/contacts:
Фундація “Громадський рух “Українці проти туберкульозу”
“Public Movement “The Ukrainians against TB” Foundation
Україна, 03110, м. Київ, а/с 101
P.O. Box 101, Kyiv 03110, Ukraine
Телефон/факс (phone/fax): (+38 044) 270-44-52; 273-30-97
E-mail: stoptb@ukr.net
www.www.stoptb.org.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Ваш коментар
Ваше ім'я