Інформація щодо проведення Всеукраїнського дня боротьби із туберкульозом 24 березня 2012 року на національному та регіональному рівнях

0
802

У відповідності до рішення розширеного засідання Правління Громадської ради при Державній службі України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань та Тимчасового комітету з підготовки та проведення заходів до Міжнародного дня боротьби з туберкульозом від 09 лютого 2012 р. та рішення Громадської ради – було проведено збір інформації щодо заходів, які були заплановані та проведені з нагоди Дня боротьби з туберкульозом на національному та регіональному рівнях.

Відповідно до цього було підготовлено на та направлено листа на адреси обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій та Кабінету Міністрів АР Крим. Інформацію про проведені заходи було отримано з наступних регіонів: Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька області, міста Київ та Севастополь.

 Підготовка та проведення заходів до Дня боротьби з туберкульозом, зведена таблиця

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Ваш коментар
Ваше ім'я