2012 рік

0
926

22 березня 2012 року у місті Києві в рамках Місячника “Україна без туберкульозу!” були організовані та проведені заходи, присвячені Всесвітньому та Всеукраїнському дню боротьби із захворюванням на туберкульоз.

Метою заходів були профілактика туберкульозу серед школярів та студентів, їх батьків, збереження здоров’я та життя жителів міста Києва.

В ході заходів відбулося підведення підсумків конкурсу творчих робіт «Збережи своє життя. Дитинство без туберкульозу» серед дітей та молоді із врученням нагород переможцям.

Участь в організації та проведенні 18 квітня 2012 року ІІ-го Всеукраїнського конгресу пацієнтів «Громадські ініціативи – рушійна сила очікуваних змін в охороні здоров’я».

Участь в підготовці та проведенні  25 травня 2012 року в м. Миколаєві громадських слухань «Публічне представлення та обговорення пропозицій до обласної політики протидії захворюванню на туберкульоз до 2016 року» в рамках проекту «Підвищення експертно-аналітичного потенціалу регіональних протитуберкульозних НУО та залучення його до формування ефективної регіональної політики у сфері протидії захворюванню на туберкульоз (на прикладі Миколаївської області)»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Ваш коментар
Ваше ім'я