II-й Загальний Форум Партнерства «Зупинимо туберкульоз. Україна»

0
509

12 вересня 2018 року в Українському домі, Київ, відбувся II-й Загальний Форум Партнерства «Зупинимо туберкульоз. Україна».

Учасники Форуму обговорили роль Партнерства «Зупинимо туберкульоз. Україна» у подоланні епідемії туберкульозу, досвід членів Партнерства та організацію його ефективної діяльності.

Із презентацією Інструменту проведення оцінки діючої моделі лікування туберкульозу, включаючи надання протитуберкульозної допомоги  в умовах амбулаторного та стаціонарного лікування перед учасниками Форуму виступив Віталій Руденко, голова правління БО «Українці проти туберкульозу».

Також Він представив підсумки аналізу поточного національного керівництва і політики в області лікування туберкульозу, розробленого БО «Українці проти туберкульозу» в рамках проекту «Створення сприятливої суспільно-політичної ситуації для переходу на амбулаторну форму лікування туберкульозу в Україні», що впроваджується за підтримки регіонального проекту «Зміцнення систем охорони здоров’я для ефективного контролю за ТБ і МР-ТБ в країнах Східної Європи і Центральної Азії» (проект TB-REP).

Детально із Аналізом поточного національного керівництва і політики в області лікування туберкульозу та «Інструментом проведення оцінки діючої моделі лікування туберкульозу, включаючи надання протитуберкульозної допомоги  в умовах амбулаторного та стаціонарного лікування, забезпечення безперервного догляду, в тому числі між цивільним та пенітенціарним секторами» можна ознайомитися на нашому сайті www.stoptb.org.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Ваш коментар
Ваше ім'я