2020 рік

0
2545

Взято участь в організації та проведенні прес-конференції на тему «Help us!! Врятуйте нас!! Кров не повинна вбивати!».

 

 

 

Публічна акція «Відвернемо туберкульозну смерть»! «Медицина для людини! Збережемо українську фтизіатрію, права медиків на працю, права пацієнтів на доступне і якісне лікування, права усіх українських громадян на життя та здоров’я!»

 

 

36 і 6 C – Врятуй фтизіатрію, захисти лікаря і пацієнта! – Всеукраїнський ФЛЕШМОБ

 

 

 

 

 

 

У відповідь на виклики у питаннях профілактики і лікування дитячого туберкульозу в Україні, збереження здоров’я та життя дітей, БО «Фундація «Громадський рух «Українці проти туберкульозу» створила Дитячий фонд боротьби із туберкульозом.

 

19 листопада 2020 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» проведена прес-конференція на тему «Перспективи України: інфекційна епідемія, що дихає в потилицю коронавірусу – ТУБЕРКУЛЬОЗ».

 

Взято участь розробці Концепції реформування механізму розробки та впров адження державної політики протидії захворюванню на туберкульоз на основі багатовідомчого та багатосекторального підходу до вирішення проблеми. Концепція адресована Президентові України, Раді національної безпеки і оборони, Прем’єр-міністру України, центральним органам державної влади, Голові Верховної Ради України, профільним комітетам Верховної Ради України, всім заінтересованим сторонам.